/ #pressemelding 

Omnicus sluker SimCom: En vinn-vinn for det norske telekommarkedet

01. november 2023, Oslo – Omnicus, en solid aktør i det norske landskapet for digitale kundeservice-løsninger, har tatt et betydelig steg ved å kjøpe opp SimCom, en fremtredende aktør i det norske SMB-markedet, for å tilby neste-generasjons telefoni- og kommunikasjons- løsninger.

Oppkjøpet, som ble gjennomført i oktober, signaliserer begynnelsen på en ny fase for den norske telekom-bransjen.

SimCom har etablert seg som en solid og respektert aktør innenfor det norske SMB-markedet, så vel som i offentlig sektor. Med oppkjøpet tar Omnicus et strategisk grep for å styrke sin posisjon ytterligere.

Nå lanserer Omnicus Åpent Bedriftsnett, som er en banebrytende plattform designet for å håndtere all form for kundekommunikasjon. Denne innovasjonen kommer med et fornyet og målrettet fokus på SMB-segmentet, og har potensial til å sette en ny standard for hvordan bedrifter og organisasjoner kommuniserer med sine kunder.

Dette oppkjøpet er ikke bare en transaksjon, det er en transformasjon. Vi bringer det beste fra begge selskapene for å tilby en mer kostnadseffektiv, fleksibel og kraftfull løsning for det norske SMB-markedet og våre partnere, sier Eivind Jonassen, medgründer av både Omnicus og SimCom.

Gode fremtidsutsikter for både SMB-kunder og telekom-forhandlere

Forhandlere og partnere av SimCom vil bli en del av det nye Omnicus-økosystemet.

“Dette er en vinn-vinn situasjon. Telekom-forhandlere får nå tilgang til nye, innovative produkter som vil styrke deres posisjon i SMB-markedet”, legger Jonassen til.

For SMB-kundene vil oppkjøpet bety tilgang til en mer integrert og kostnadseffektiv løsning for all kundekommunikasjon.

“Med Åpent Bedriftsnett vil SMB-kundene våre kunne håndtere samtlige kommunikasjonsbehov på en plattform, fra telefoni, til chat og e-post. Dette vil ikke bare forenkle administrasjonen, men også forbedre kundeopplevelsen”, forklarer Jonassen.

Kraftig vekst i 2024

Omnicus har allerede lagt ambisiøse planer for 2024, inkludert integrering av kunstig intelligens i all kundedialog og ansettelse av syv - 7 - nye medarbeidere.

Vi har ingen teknologisk gjeld og er økonomisk svært effektive. Dette oppkjøpet gir oss et solid fundament for å realisere vår visjon for de neste 10 årene, konkluderer Jonassen.

Author

Eivind Jonassen

Eivind er gründer og daglig leder i Omnicus. Han mener IKT bransjen ofte gjør ting unødvendig komplisert og det er en en god grunn for å gjøre noe med det.